מה לעשות בכדי למצוא את זיווגי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני בת 27 עוד 3 חודשים .. אני הבכורה מבין 5 בנות ובן .. לרובן יש חבר המון שנים .. ומאז שנפרדתי משלי, שום מערכת יחסים לא הולכת .. נגמר אחרי חודש. שאלתי רב והוא אמר לי לקנות טלית .. אבל איניני רואה שינוי .. אני כבר מיואשת מה אוכל לעשות ? אשמח אם תענה לי משהו שיפתור בעייתי. התחלתי לשמור שבת לפני שנה. כבר שנה ברוך השם שאני שומרת.

תשובה

שלום וברכה,

איזה יופי שאת שומרת שבת כבר שנה. "שבת מקור הברכה" - בזכות שמירת השבת ה' ישלח לך זיווג הגון בקרוב.

בספרי הקבלה מבואר שעל ידי שמירת נגיעה ושמרית הצניעות, על ידי כך האישה תמצא את זיווגה בנקל, ולא תפסיד את בן זוגה שנקבע לה מן השמיים, ומזלה יעלה מעלה מעלה. והרמז לכך: ראשי תיבות של המילים האחרונות בפסוק: "כל כבודה בת מלך פנימה, ממשבצות זהב לבושה", המדברת על צניעות לבושה של בת ישראל שהיא בעצם "בת מלך", זה מזל.

זיווג הגון בקרוב,
מנשה בן פורת