תוכנה בפלאפון ובלכתך בדרך, מותר להפיץ?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה. אני צריך עצה כידוע יש את התוכנה לפלאפון "ובלכתך בדרך" שמכילה את רוב החלקים העיקריים של התורה+סידור+ספרי יסוד וחסידות ביהדות, משהו מדהים שאלתי היא האם להפיץ את זה גם ליהודים מתחזקים, כי יש באפשרותי להפיץ את זה לאלפים בדף שאני מנהל, או שכדאי שלא להפיץ בגלל חשש שאולי יבינו את מה שכתוב בתורה ובמדרשים לא נכון ושלא על דרך האמת וגם לא תמיד יהיה להם את מי לשאול ויכולים להישאר בטעותם ואף לכפור ח"ו.. או שזה חשש רחוק ולהיפך, רבים יוכלו ללמוד תורה ולהתחזק במקום להתעסק עם שטויות ומשחקים בפלאפון.. מה אתם ממליצים? תודה ושבוע מבורך

תשובה

שלום בורכה

בוודאי שיש להפיץ כדי להגדיל תורה ולהאדירה. אין לחשוש מאלו שינסו לפרש בצורה שגויה.