תיקון כרת לעניין אשת איש

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

קיבלתי את תשובת הרב לעניין אשת איש. אבקש מהרב תיקון על מעשי הרעים. מדובר בנפילה קשה יש לזה כפרה??? לצערי איני חזק בצומות ובקושי שורד הצומות המחויבים האם אפשרי לעשות תיקון כרת? בזמנו שמעתי שניתן לתת לאברכים נזקקים ללמוד לילה שלם וזה עולה לתיקון..? האם יש בזה אמת לתשובת הרב אודה מחילה עוז

תשובה

שלום וברכה

לכל יש כפרה ומחילה. הקב"ה מוחל לכל חטא, כאשר שבים באמת בתשובה.

התשובה היא עזיבת החטא באופן מוחלט וניתוק כל קשר עם האשת איש חרטה על החטא וקבלה לעתיד שלא ליפול בשום חטא כזה או דומה לו ולהתוודות בפה לבורא עולם ולבקש סליחת ה' על החטא הנורא והחמור הזה.

כדי למרק את העוון יש להקפיד מאוד על כבוד השבת ועל דיקדוק בכל הלכות שבת כראוי. ללמוד לילה שלם תורה, גם מהווה תיקון על כרת וכן מומלץ להשתתף בתיקונים שנערכים בישבת השלום על עניין כרת טלפון לבירור לתיקון הבא 025376818.

<

צא לדרך חדשה וה' הטוב יכפר לך על כל חטאתיך.