נשים

מהו הלימוד החשוב ביותר לאישה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, אני אמא לילדים, האם לקרוא בשבת את פרשת השבוע עם הפירושים נחשב לקביעת עיתים לתורה? תודה!

תשובה

שלום רב,

אין ספק שלימוד פרשת השבוע עם פירושים הוא חשוב מאוד, אולם יחד עם זאת בסדר העדיפויות, עדיף שיהיה לך קביעות ללמוד דינים והלכות הנוגעים לאישה, וכמו שכתב הרמ"א יורה דעה (סימן רמו סעיף ו) שאישה חייבת ללמוד דינים השייכים לאישה.

בהצלחה רבה,

הלל מאירס