סעודת הודיה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום... גיסתי חלתה לפני כ-4 שנים במחלה וכשהייתה אצל הרב עמר הוא אמר לה לעשות לה סעודת הודיה כשתתרפא... ביום ג' ברוך ה' היא קיבלה תוצאות של בדיקות ויצא שהכל בסדר. שאלתי היא האם אפשרי לעשות את סעודת ההודיה עם ערב הפרשת חלה וסעודת אמנים שנקבעה מראש ליום חמישי בעוד שבועיים בע"ה... תודה

תשובה

שלום רב,

ראוי מאוד לעשות סעודה שמיוחדת להודיה לה' יתברך על הריפוי מהמחלה, בלי לערב בה עניינים אחרים חשובים ככל שיהיו.

בברכה,

הלל מאירס