ספר הזוהר הקדוש

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, חבר שאל אותי שאלה ואני מפנה אותה אליכם. יש ברשותו את כל כרכי הזוהר (כפי שנמכרים בחנויות). הוא איננו שומר תורה ומצוות בשלב הזה. שאלתו היא אם כדאי לו להשאיר את הכרכים בבית (בשל סגולה או קדושה) או לתרום אותם לבית כנסת לעילוי נשמת אביו? תודה גדולה

תשובה

שלום רב,

עדיף שיתרום את ספרי הזוהר הקדוש לבית הכנסת, כי באופן זה כל מי שילמד בספרים קדושים אלו יגרום עילוי נשמה לאביו.

בשורות טובות,

הלל מאירס