יום השנה לבני ברק יעקב ז"ל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום כבוד הרב יום השנה של בני ברק יעקב ז"ל יוצא בכ"ט בתמוז שזה יוצא יום ראשון 7.7.2013 כפי שידוע לי מצוות סעודה ותפילה לעילוי נשמתו יוצא בערב ראש חודש שזה יוצא במוצאי שבת. בגלל השבת יש סיכוי שהאורחים שאני מזמין, עלולים לחלל את השבת. השאלה שלי האם אפשר לדחות את האזכרה, או להקדים ליום חול. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

תאחר את זה ליום ראשון בערב בשעה 7 כך שזה יתחיל עוד לפני השקיעה. אם לא ניתן לעשות לפני השקיעה, אפשר לעשות זאת גם בערב.