הלכות גויים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הייתי רוצה לדעת מה ההלכות על הגויים? האם מותר לישון עם גויה? האם מותר לעשות איתה קידוש? שבת? בגדול מה אסור ומה מותר. ואם היא מתחילה תהליך גיור זה משנה משהו?

תשובה

שלום וברכה

אסור לישון עם גויה. היא מותרת להיות בקידוש ואסור לה לשמור שבת. אין לה לגעת ביין לא מבושל - מפוסטר.

תחילת הגיור לא מועילה כלום. רק לאחר הגיור והחתונה תוכלו לחיות יחד.