אמונה

הוכחת למציאות ובריאת העולם על ידי בורא עולם

  • כ"ט אדר התשפ"ג

שאלה

שלום רב !
זו לא שאלה, אלא רצון לשתף את הרב במשהו מדהים שהשם זיכה אותי להבין ולהיחשף אליו.

הקב"ה ברא את העולם. לאלו עם הספקות בדבר הנה הוכחת ניצחת :
השפה של עם ישראל זו השפה העברית.
השפה שבה הקב"ה ברא את העולם.
השפה העברית מכונה בשם : לשון הקודש.
והנה הפלא :
רק בשפה הרשמית של השם יתברך, לשון הקודש - יש את המילה והמושג בריאה !! רק בשפה שבה בורא העולם בחר יש את המילה הזו והמושג..
בחנתי המון שפות ואולי את כולם ולא מצאתי !
כל השפות משתמשות בשורש של יצירה..
כולם יכולם ליצור חומר יש מיש אבל רק בורא עולם יכול לברוא חומר יש מאין.. מבקש מהרב לבדוק את הנושא.
אפשר לעשות את זה בקצרה על ידי לקיחת מילון ולתרגם את המילה בריאה לכל שפה שתבחרו ולקחת את אותה מילה בדיוק שהתקבלה ולתרגם אותה לעברית תמיד תתקבל חזרה המילה יצירה..
אני מקווה שאני צודק ושזה יעניין את הרב ויחזק את הציבור
תודה רבה !
סליחה על ההודעה הארוכה - רציתי להבהיר את הרעיון

תשובה

שלום וברכה

רעיון נפלא. נפרסם זאת כאן לכלל הגולשים.