חברה והשקפה

האם להאמין בהקפדה

  • ח' אדר התשפ"ג

שאלה

שלום לרבנ,התחתנתי לא מזמן והגרושה שלו לא מפסיקה לבכות יומיום היא מתקשרת אליו וזאת אחרי עשרים שנות נישואין שבהן התעללה בו ממש ורצתה להתגרש. השאלה האם ההקפדות האלה תופסות,לאחרונה אני מרגישה לא טוב שברתי אצבע ברגל,כאבי כליות חזקים ובכל הגוף כאילו ריסקו אותי,מחכה לתשובת הרב.תודה.

תשובה

שלום וברכה

לא תופס. בכל זאת מומלץ לבקש ברכה מרב ירא שמים שיברך אתכם בהצלחה מרובה ושאף אחד לא יכול להזיק לכם.