תיקון כרת

  • י' שבט התשפ"ג

שאלה

שלום וברכה,
בתקופת השובבים אני משתדלת לבצע מספר תיקונים הקשורים לחטאי נעורים/ בגרות. (שב, טהרה, מאכלות אסורים) אני מצטערת על עוונות אלו ובדרך כלל אני מצליחה לצום יום תענית מלא פעם בשבוע - שבועיים.

השבוע, תכננתי את הצום על יום רביעי (ולא יום שני או חמישי) וככה עשיתי. האם תענית שמבוצעת ביום בו לא מוציאים ספר תורה גם היא מקבלת משמעות ומתקנת ?

תשובה

שלום וברכה

בוודאי זה עולה. ה' הטוב סולח לך ומוחל לך על כל עוונתייך ותזכי לחיות חיי טהרה וקדושה לאורך ימים.