חברה והשקפה

איך מובטח שאחרי שיבוא המשיח בני אדם לא יעשו דברים אסורים?

  • ט' אייר התשפ"ג

שאלה

בכל דבר שאלוהים עשה ראינו שבני אדם קלקלו, לא הקשיבו לקולו אנשים שנתעסקים בדברים אסורים כמו כישופים אנשי דת יהודים קיצוניים שמתעללים בילדים ונשים.
איך מובטח שאחרי שהמשיח יבוא לא יהיו אותם נשמות רעות או מלאכים רעים שיהרסו הכל.

תשובה

שלום וברכה

כל זמן שהמשיח לא בא עדיין יש רוח טומאה בעולם ולכן רוח הטומאה התגברה. לאחר ביאת המשיח תסולק רוח הטומאה לגמרי ולא תהיה עוד שום דרך לחטוא.