מה צריך לעשות כשנכנסים לדירה חדשה?

  • כ"ח תשרי התשפ"ג

שאלה

שלום רב,
בשעה טובה זכינו לקנות בית,
הבית בבעלותנו קרוב לשנה אך טרם עברנו לגור בו ( גרים אצל ההורים) במהלך השנה הזו היינו קופצים לראות את הדירה וכן נעשה שיפוץ,
השאלה שלי היא,
האם צריך לעשות תהליך מסויים לפני שנכנסים לבית מאחר ובמהלך השנה הבית היה ריק ,חוץ מהחנוכת בית והחלפת מזוזות? ( אני שואל מאחר ושמעתי שצריך לשטוף את כל הבית עם מים של מי-ים וכו...')

תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

לא צריך לעשות יותר מאשר חנוכת הבית ובדיקת המזוזות.

בברכה,

בנימין שמואל