מדוע באתר מופיעות תמונות של נשים?

  • כ"ז אב התשפ"ב

שאלה

בסד

למה לאחרונה שמים כל כך הרבה תמונות של נשים ????

לא חבל ?

יש גם חרדים וחוזרי בתשובה ומתחזקים שמקבלים עליהם שמירת עיניים וכו, עד לפני כמה חודשיים לא היה מצב כזה , אם אתר כל כך משוכלל בוודאי אפשר למצוא פתרונות רק אם תרצו , חודש אלול בפתח..
רפאל נא לענות

תשובה

שלום וברכה

א. תודה על הערתך, יועבר לאחראי.

ב. מציע להשתמש בתוסף של כרום Wizmage Image Hider חוסם תמונות באינטרנט, כך לא תיכשל בתמונות נשים.

ג. יצויין כבר עכשיו שהאתר לא בנוי לחרדים. חרדים הרוצים בכל זאת להשתמש, משתמשים בדר"כ עם תוכנות סינון כמו נטפרי, אתרוג וכו', החוסמים אוטומטית את כל התמונות של נשים.

בכלל, יש לדעת כי לפי ההלכה אסור לגלוש באינטרנט ללא סינון, וכל יהודי חרדי ושומר תומ"צ ממילא מתקין תוכנת סינון. עוד על אינטרנט וסינון, אפשר לראות במאמר נפלא מהרב דניאל בלס כאן.

בהצלחה,