נשים

מה מהעבר צריך לספר לבן זוג?

  • י"ב תמוז התשפ"ב

שאלה

יש לי חברה שעברה דברים בחיים ועשתה תשובה היום היא בן אדם אחר (סיפור שהיה לפני הרבה מאוד זמן)
יצאה לנו כמה פעמים לחשוב האם בגיל שידוכים
זה דברים שמספרים לבן הזוג או שומרים ולא מספרים אף פעם אפילו שכבר נשואים וחיים ביחד הרבה אמרו לנו שלא מספרים אבל הרגיש לנו מוזר שהתשובה לזה היא להסתיר
מבן הזוג

תשובה

שלום וברכה

אין צורך לספר סיפורים מהעבר, זה רק בינך ובין קונך ולא קשור לשני.

אם איבדו את הבתולין, זה דבר שמצריך שאלה נפרדת.