האם חובה לדווח לעירייה על נזילה מצינור עירוני?

  • ז' תמוז התשפ"ב

שאלה

שלום וברכה,
אם אדם פעם אחת כבר דיווח לעירייה על נזילה מצינור עירוני ואני חושב שזה תוקן ואז עוד פעם נזילה,
1) האם חייב לדווח פעם שניה לעירייה?
2) האם בכלל בפעם הראשונה היה חייב לדווח? זה נראה טיטוף מים ואז בעצם כמה כבר כסף זה עולה
3) הבנתי שלא כדאי לדווח לעירייה כדי שלא יסמנו אותו, אולי כדי שלא יזיקו לו באיזשהו דרך חלילה. האם עדיין יש חובה לדווח לעירייה?

תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

ראוי מאוד לדווח, דין פרוטה כדין מאה. אין אפשרות לעירייה לסמן אותך בכל מקרה.