חברה והשקפה

האם מותר לעזוב את א"י בגלל יוקר המחייה?

  • ז' סיון התשפ"ב

שאלה

רמת החיים כאן נמוכה מאוד ביחס למדינות אחרות, וקשה להתקיים כאן, בייחוד עם זה שהממשלה מושחתת ואין הרבה תקווה לעכשיו שמשהו ישתנה לטובה

תשובה

שלום וברכה

אין לעזוב את ארץ ישראל בגלל ממשלה כזו או אחרת המה כרעו ונפלו ואנחנו קמנו ונתעודד. ממשלות קמות ונופלות ועם ישראל פורח רוחנית וגשמית

ראוי להמעיט בשמיעת החדשות וכך לא לשמוע את כל הפרשנים למיניהם שמאיימים עלינו השכם והערב שהכל קורס והכל מושחת. חיי עם ישראל הינם טובים וזאת ללא קשר לשלטון מושחת או לא.

יציאה לצורך פרנסה מותר לחו"ל רק לזמן קצוב אבל אסור להשתקע בחו"ל.

עלי והצליחי,