שו"ת ספירת העומר

גילוח ותספורת בספירת העומר לקראת כניסה לעבודה חדשה

  • כ"ה ניסן התשפ"ב

שאלה

כבוד הרב שלום
אני מתחיל עבודה חדשה לפני יום העצמאות, מדובר בחברה עם עובדים צעירים ובסגנון תל אביבי טיפוסי.
עקב ספירת העומר איני מסתפר או מתגלח.
אני חושש להשאיר רושם ראשוני לא טוב עקב המראה החיצוני הלא מסודר והלא אסטטי.
הרושם שיווצר הוא בעיני כלל בעלי התפקידים/ העובדים ואף בעיני הבעלים שטרם פגשו אותי.
האם ניתן להקל ולהסתפר לקראת היום הראשון לעבודה?

תשובה

שלום וברכה

הרושם שתיצור כאשר תגיע כפי שירא שמים מגיע יהיה רושם חיובי ויגרום להם להעריך אותך על עמידה בעקרונות שלך.

חזק ואמץ וה' יצליח דרכך לעלות מעלה מעלה ביראת שמים ובפרנסה ולכל הישועות.