האם מותר לעבוד בחול המועד במסעדה לא כשרה?

  • ט"ז ניסן התשפ"ב

שאלה

שלום הרב,

אני שליח של וולט, חברת משלוחים שעושה משלוחים להרבה מסעדות, ביניהם גם לא כשרות. כרגע החשבון בנק שלי בחריגה, האשראי בחריגה. השאלה היא אם בחול המועד מותר לעבוד שם, הכוונה לקחת משלוח ממסעדות ולהגיש ללקוח? (חלק מהלקוחות גוים וחלקם יהודים שבעוונות הרבים אוכלים טרפות)

תשובה

שלום וברכה

מצטער מאוד שלא עניתי בזמן.

עצם העבודה במשלוח של דברים אסורים אף בימות החול אינה מותרת לכאורה.

אבדוק את הדברים שוב ואם אמצא היתר אעדכן אותך.