פסוקים שמתאימים לשם נועה

  • כ"ד אדר ב' התשפ"ב

שאלה

שלום, רציתי לבקש מספר פסוקים לשם נועה שאוכל לומר בתפילת שמו''ע בקטע שזה סגולה וכו', זאת אומרת מתחיל ב-נ' ונגמר ב-ה'.. תודה מראש

תשובה

שבוע טוב,

יש פסוקים רבים שמתאימים לשם נועה, להלן חלק מהם, ותוכלי לבחור מתוכם (מספיק לומר פסוק אחד) -

"נְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה" (תהלים כד ד).

"נְצֹר לְשׁוֹנְךָ מֵרָע וּשְׂפָתֶיךָ מִדַּבֵּר מִרְמָה" (שם לד יד).

"נָכוֹן לִבִּי אֱ-לֹהִים נָכוֹן לִבִּי אָשִׁירָה וַאֲזַמֵּרָה" (שם נז ח).

"נָתַתָּה לִּירֵאֶיךָ נֵּס לְהִתְנוֹסֵס מִפְּנֵי קֹשֶׁט סֶלָה" (שם ס ו).

"נָחַלְתִּי עֵדְו‍ֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה" (שם קיט קיא).

"נָחָה שָׁקְטָה כָּל הָאָרֶץ פָּצְחוּ רִנָּה" (ישעיה יד ז).

"נֹתֵן לַיָּעֵף כֹּחַ וּלְאֵין אוֹנִים עָצְמָה יַרְבֶּה" (שם מ כט).

בברכה,

הלל מאירס