חברה והשקפה

מסע אסטראלי מותר ביהדות?

  • כ' אדר ב' התשפ"ב

שאלה

אני בן 17

האם מסע אסטראלי עליית נשמה מותר ביהדות?

לפני חודש כשניסיתי לחלום חלום צלול
אני התעוררתי כשהרגשתי רטט vibration בגוף רעידות ולאחר מכן התחיל גם צפצוף חזק ואור לבן בוהק ואפילו שמעתי קולות שקוראים בשם שלי והתעוררתי מהפחד כי הבנתי שזה לא חלום צלול.

לאחר מכן אחרי שחקרתי באינטרנט הבנתי שזה תחילה של מסע אסטראלי יציאה מהגוף האם זה מסוכן? כי הבנתי שיש חוט כסף ששומר על הגוף הפיזי והוא נקרע רק לאחר שהבן אדם נפטר, אשמח אם תוכל להסביר לי יותר על הנושא ולענות על השאלות שלי.

תודה

תשובה

שלום וברכה

ראה כאן