קוראים לי מאי, האם כדאי להוסיף את האות ה’ לשמי?

  • י"ח אדר ב' התשפ"ב

שאלה

היי, קוראים לי מאי ובשנה האחרונה התחלתי להתחזק דרך ארגון הידברות במיוחד בזכות הרב זמיר כהן.
כבר הרבה זמן אני מרגישה קצת תקועה כאילו אני מגיעה לאן שהוא ובכל זאת לא מצליחה להשלים אותו עד הסוף או לא מצליחה באופן כללי להתקדם בחיים… מבחינת זוגיות, עבודה וכו'…
חשבתי להוסיף לשם שלי את האות ה' אני מקשיבה המון לרב זמיר כהן ולהרצאות שלו ויודעת שהאות ה' מביאה פתיחות ומזל במיוחד לבנות.
מכיוון שאינני באה מהמגזר החרדי/דתי לא ידעתי עם מי להתייעץ בעניין לכן חשבתי לפנות אליכם :)
האם כדאי להוסיף את האות ה׳ לשם שלי שיקראו לי ״מאיה״ במקום ״מאי״ והאם כדאי להוסיף עוד שם לשם הראשון שלי שיוביל לפתיחת מזלי?
תודה רבה!

תשובה

שלום רב,

במקרה שלך אין עניין להוסיף את האות ה' לשמך, אלא מומלץ לשנות את שמך, או לפחות להוסיף שם נוסף.

יש עדיפות לשם שמתחיל באות מ' כמו מיכל, מירב, מלכה, מרים. אך אם את לא מתחברת תוכלי לבחור שם אחר שהוא מומלץ. ובעזרת ה' שינוי/הוספת השם יהיה לך לטובה ולברכה.

נשמח לעזור עוד בלי נדר.

ברכה והצלחה,

הלל מאירס