זוגיות

מגורים אצל ההורים7

  • י"א אדר ב' התשפ"ב

שאלה

אני גרה עם בעלי והילד כבר כמעט שנתיים , המטרה היתה לחסוך בכסף , זה עוזר מאוד אך אני לא מסתדרת עם האחות של בעלי שגרה בבית , אין בינינו קשר חברי בכלל רק שלום שלום בגלל ריב שהיה לנו לפני החתונה. השקענו בשיפוץ של הבית של ההורים שלו הרבה מאוד כסף במטרה לגור שם. אך אחותו ששכרה דירה בזמנו חזרה לגור אצל ההורים שלו וככה אנחנו חיים אני בעלי והילדים בחדר אחד . עכשיו אני ברוך השם זכיתי להיות בהריון וצריכה ללדת בעזרת השם . השאלה היא מה לעשות..ללכת להשכיר דירה ? אציין כי שנינו מובטלים כרגע ומחפשים עבודה. אומרים שלחופש אין מחיר...קצת חנוק לי בבית של ההורים שלו.. חסרה לי הפינה שלי. אני לא יודעת מה לעשות. בעלי אומר שנישאר עד שנקנה.

תשובה

שלום וברכה

אם אין לכם אפשרות לשלם שכירות איך תוכלו לשכור דירה? ברור שלא מומלץ לגור אצל ההורים אבל אם המציאות מכתיבה את המגורים אצל ההורים יש למצוא את הדרך הכי טובה למצוא בכל זאת חדר פרטי שהוא רק שלך ושם תוכלי להיות בינך לבין עצמך או עם בעלך בעת הצורך.

בברכת היריון קל ובריאות איתנה ובעז"ה עשירות גדולה בעז"ה.