חברה והשקפה

להיות תלמיד חכם ולעבוד

  • כ"ט שבט התשפ"ב

שאלה

שלום רב
אני לומד כמה שעות כל יום, ואני רוצה לעבור למשרה חלקית כדי להקדיש יותר זמן ללימוד. האם אפשר לעבוד, וגם להיות תלמיד חכם ? תודה וחודש טוב

תשובה

שלום וברכה

אשריך ואשרי חלקך שזכית לכך!

לא קל אבל אפשר לעבוד ולהיות תלמיד חכם, צריך להיות רציני בלימוד עם תוכנית מסודרת והספקים ומבחנים.

יש לשמור על כך שיהיה לך פרנסה מסודרת ולא תיכנס לעוני, יש להחליט על כך יחד עם אשתך שתבין בגודל מעלת לימוד תורה ותשמח להיות לצידך.

עלה והצלח,