חיסונים נגד קורונה

  • ט"ו טבת התשפ"ב

שאלה

שלום כבוד הרב,
אני גרה בחול ואנחנו עומדים לפני חיסון שלישי. לא היתה לי התלבטות כלל לפני שני החיסונים הראשונים, במיוחד לאור העובדה שגדולי ישראל קראו לציבור להתחסן. עכשיו אני שומעת קולות חדשים מרבנים בכירים שלא להתחסן ובעיקר לנוכח התופעה שהחיסון לא אפקטיבי כמו שחשבו בתחילה. שאלתי היא: מה עמדת הרבנים היום לגבי חיסונים שלישי ורביעי.
תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

לא שמענו על רבנים גדולים שהם נגד החיסון השלישי. יש להתחסן בכל מדינה לפי ההוראות של מומחי הבריאות במדינה זו.