האם מותר להכין לוכד חלומות ליופי?

  • י"ח כסלו התשפ"ב

שאלה

שלום הרב, האם מותר לי להכין לוכד חלומות ליופי בלבד? ז"א אני מכינה אותו ממש מאפס ע"י חוט, חישוק מסרגה ונוצות?
אני לא מאמינה כלל ל"סגולות" של זה... פשוט מאוד אוהבת את איך שזה נראה, ורוצה להכין לי לחדר כזה קישוט...
( יש לי חברה בסמינר ( אחרי תיכון מעל גיל 18 ) מאדדדד ידוע ושמור בארץ ,שהבנות שם מכינות את זה במגמת אומנות, אז רציתי לדעת אם זה באמת מותר...)
תודה

תשובה

שלום וברכה

לנוי, בוודאי מותר.