תפילה וברכות

תפילה שלמה

  • י"ב כסלו התשפ"ב

שאלה

היי.
רציתי לדעת אם זה נקרא שהתפללתי את כל התפילה למרות החשש שלפעמים אני קצת מגמגם או אומר למשל אות ב עם נקודה או בלי נקודה (כאילו צליל אחר בניקוד) או בכללי שפספסתי כמה הברות במילה לא יודע כמה צריך להקפיד על זה.
בנוסף רציתי לדעת אם חל איסור ייחוד עם מטפלת נפשית אישית (פסיכולוגית)
תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

תפילתך מתקבלת באהבה וברצון וכמבואר במדרש

 שיר השירים רבה (וילנא) פרשה ב

אמר ר' אחא מי שקורא לאהבה איבה כגון ואהבת ואייבת אמר הקדוש ברוך הוא ודילוגו עלי אהבה.

בהצלחה רבה,