נשים

ריקודים בחתונה מופרדת כשיש צלם

  • י"ב חשון התשפ"ב

שאלה

שלום כבוד הרב. אני פעילה בארגון של משמחים. כשיש חתונה שאין מוזמנים שירקדו עם החתן והכלה המשמחים מגיעים ורוקדים. כמובן שהריקודים בהפרדה. אני לא יודעת מראש אם יהיה צלם או צלמת בצד של הנשים. האם אני יכולה להשתתף בחתונה ולשמח את הכלה. אני לא מכירה את הזוג לפני ולא יכולה לדעת מי הצלמים שיהיו ויש הרבה דתיים שלא יודעים שזה בעייתי שיהיה צלם בחתונה. האמת שאני מאוד נהנית לשמח בחתונות ויודעת כמה זה עושה טוב לכלה שרוקדים איתה ביום חתונתה. האם אני יכולה ללכת לחתונה ולרקוד גם אם יהיה צלם? תודה כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

יכולה ללכת ולרקוד. אם תראי שיש צלם גבר אין לרקוד בשעה שהוא מצלם את הנשים.