חברה והשקפה

הקושי בכיסוי ראש מלא

  • כ' תשרי התשפ"ב

שאלה

קושי רב בכיסוי ראש
שלום,
לאחרונה לקחתי על עצמי כיסוי ראש מלא, משהו שחיתי שנים כי נמנעתי מההתמודדות מול הקושי, התגובות של הסביבה והקבלה העצמית שלי.
קשה לי מאוד וירד לי מאוד מאוד הביטחון העצמי שהפך להיות נמוך הרבה יותר ממה שהיה. אני משפילה עיניים, מורידה ראש, מתביישת לצאת מהבית. אני מרגישה כלואה בבית רק כדי לא לצאת מהבית עם המראה החדש.
הפכתי להיות עצובה ומתוסכלת. ואני שואלת את עצמי אם זה שווה.
אני פסימית וממורמרת, פחות סבלנית כלפי הילדים ובעלי, והכל בגלל הכיסוי הזה.
איפה האושר והשמחה שזה אמור להכניס לחיי?? איפה הישועה לרפואה שאני מחכה לה??
מאוד מאוכזבת מהמצב.

תשובה

שלום וברכה

מצטער מאוד שלא ראיתי את השאלה בזמן, עקב עומס על המערכת לא ראינו את שאלתך עד הנה.

אציע שתשלחי את מספר הטלפון שלך ונחזור אילייך לסייע בידך להגיע להחלטה הנכונה.