חינוך ילדים

להט’’ב ביהדות

  • ד' אב התשפ"א

שאלה

היי שלום וברכה
יש שאלה שמעיקה עליי כבר הרבה זמן
כיידוע לפי היהדות אסור קשר הומוסקסואלי
השאלה שלי היא כזו
לפי מחקרים ומדענים בשנים האחרונות הם אומרים שזה גנטי ומולד. ולכן השאלה שלי היא מה הוא אשם שהוא נולד ככה? האם נגזר עליו להיות בודד כל ימי חייו? האם עליו לחיות בשקר ולהתחתן עם אישה למרות שהוא לא נמשך אליה?
ואם תגיד לי שצריך לעשות טיפולי המרה, מהיכרות מעמיקה עם גוגל ועדים שעשו טיפולי המרה, זה נראה שזה לא משהו מצליח וקראתי גם שנטייה מינית לא ניתנת לשינוי. אז מה הם אשמים במצב הזה אם אלוהים ברא אותם ככה?
ואם תגידו לי שזה לא דרך הטבע המדענים גם הוכיחו שישנם בעלי חיים ששוכבים עם בני מינם.
כנ''ל לגבי הטרנסג'נדרים מה הם אשמים שהם מרגישים שהם אישה בגוף של גבר ולהיפך? האם חס ושלום יש מצב שאלוהים טועה?
אלו שאלות שתמיד תסבכו אותי
מצד אחד זה לא מקובל ביהדות ומצד שני אני איכשהו מבין אותם שהם בסך הכל מרגישים כך והם רוצים להיות עצמם ולא לחיות בשקר
אשמח אם תענו לי

תשובה

שלום וברכה

נא לראות את ההרצאות הבאות

https://www.hidabroot.org/video/210216

https://www.hidabroot.org/video/60935

אם יישארו שאלות נשמח לענות