זוגיות

זוגיות בין גרושה לרווק

  • י"א תמוז התשפ"א

שאלה

אני גרושה+3, בת 35, מרגישה שלא הולך לי במערכות יחסים. נמצאת במערכת יחסים כמעט שנתיים עם בחור רווק , מרגישה שהוא הזיווג שלי, לפני שהתחלנו את הקשר אני לא רציתי אותו והוא התפלל להשם וביקש ממנו להיות איתי ואחרי חודש באמת התחלנו להיות ביחד.הבעיה שכל הסביבה שלו נגד הקשר הזה בגלל הסטטוס שלי. אני לא יודעת מה לעשות , קשה לי עם זה. השאלה אם להמשיך בקשר הזה או פשוט להמשיך האלה למרות האהבה הגדולה שיש בינינו

תשובה

שלום וברכה

יש להביא אותו להחלטה! הרי מצידך את רוצה להמשיך ולהגיע לחתונה, הוא צריך להחליט האם להמשיך איתך למרות ההתנגדות של הסביבה שלו או לא. תדברי איתו על כך שצריך להתקדם לכיוון החלטה בעניין ועליו להחליט בהקדם מה הוא מתכוון לעשות ואם בפרק זמן סביר הוא לא יתקדם תיאלצי להתנתק .

עלי והצליחי,