נשים

עבודה מול גברים

  • כ"ח אייר התשפ"א

שאלה

יש לי כמה שאלות בנושא עבודה ופרסום מול גברים.
אני עצמאית ונשואה, אשמח לדעת -

1. האם מותר לי להעלות תמונה או סרטון שלי לסטטוס בווצאפ או באתר שלי, כחלק מדרך השיווק כדי להגדיל מכירות או שיש בזה בעיה? (כמובן תמונה צנועה ולא חשופה או אולי אפילו רק תמונת פנים או שזה לא משנה?)
2. האם מותר לי לערוך וובינר שגברים גם ישתתפו, שבו אני מוסרת תוכן עסקי ומוכרת את המוצר שלי?
3. בהתכתבות בווצאפ או באימייל מול גבר האם יש כללים מסוימים? מותר לי לכתוב מה שלומך ועל זה הדרך כדי לגרום לאווירה נעימה או שיש בזה בעיה?
4. האם יש בעיה בשיחה עסקית לפנות לגבר בשמו?

כל הדברים אמורים בשיווק העסק שלי, ולא בעבודה יומיומית במשרד מול אותם גברים.
אשמח למענה. תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

1. מותר.

2. אפשרי.

3. כל מה שאנשים מדברים כיום כנימוס ולא בדרך ידידות, מותר.

4. טוב להרגיל לקרוא לו בשמו מר כהן או הרב כהן וכדו'.