חברה והשקפה

למה יש "חדשות" בהידברות?

  • כ"ד אייר התשפ"א

שאלה

ישלי בקשה רציתי להעיר את צומת הלב לזה שמתפרסם בהידברות לא נראה לי בכוונה פוליטיקה ורוב הפוליטיקה זה לשון הרע ...............

תשובה

שלום וברכה

אנו מקפידים על כל כללי ההלכה. כל מה שעולה לאתר הוא מותר לכתחילה ואין בו חשש לשון הרע. הידברות לא הוקמה בשביל דיווחי פוליטיקה אבל בכל זאת אנו מפרסמים עניינים פוליטיים כדי לספק בשדה התקשורת את כל הנדרש לאדם רגיל. כך לא יזדקק ללכת לרעות בשדות זרים ולא יכשל בטלוויזה שאינה כשרה או באתרים שאינם כשרים.