חברה והשקפה

חינוך ילדים דתי או חילוני

  • כ"ה שבט התשפ"א

שאלה

שלום כבוד הרב שמי מוטי
אני נושוי עד לפני שנתיים ניהלתי אורח חיים חילוני
וכיום אני מנהל אורח חיים דתי ואילו רעייתי מהנלת אורח חיים חילוני
מה שגרם ללא מעט קשיים ופערים בניהול הזוגיות ולא פעם על המחשבה לפרק את הנישואים על מרבית מהדברים הצלחנו להתגבר אבל יש נושא אחד שמאוד כאוב לי וזה נושא חינוך הילדים
יש לי 4 ילדים בגילאי 3 עד 7 כאשר 3 לומדים במסגרות חילוניות ואני כל כך בצער מזה כי אני מאוד רוצה שילמדו במסגרת דתית אבל רעייתי מאוד אנטי לגבי זה נסיתי להסביר במילים שלי עד כמה חשוב לי הדבר ולדבר לליבה אבל זה לא עזר
אני אשמח לקבל מאמרים או כל דבר שיוכל לעזור לי לשכנע אותה ושהדברים יכנסו לליבה
תודה רבה ובשורות טובות.

תשובה

שלום וברכה

אציע לשלוח מספר טלפון ונשמח לסייע לך בדרך הנכונה המתאימה לכם.

ראה גם הרב אורי זוהר עקרונות החינוך וגם מעלות החינוך התורני