חברה והשקפה

שמירת נגיעה

  • כ"ה שבט התשפ"א

שאלה

שלום רב כבוד הרב,
בגדול אני שומרת נגיעה אבל לאחרונה בגלל קשר שיש לי עם מישהו אני יותר ויותר חושבת לעצמי מדוע אני עושה ככה?
קראתי קצת אבל התשובות שהיו לא סיפקו אותי מכיוון שהן היו הרבה יותר הלכתיות מאשר רציונליות ואני פשוט רוצה להבין למה אני הולכת בדרך הזאת.

תשובה

שלום וברכה

ראשית לא כל כך הבנתי מדוע ההלכה היא לא רציונלית עבורך. הרי לפי סגנון השאלה את מאמינה בתורה ובמצוות ולא ברור לי מדוע תורת ה' ומצות ה' אינן מספיקות עבורך. בטוחני שלא הבנתי נכון את דברייך ואשמח לתגובתך ולהבהרת כוונתך.

בכל זאת אציע גם לקרוא את החוברת מגע הקסם כאן וכן לראות את הרצאת הרב זמיר כהןכאן.