שאל את הרב - כללי

מסעדה בחלום

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, חלמתי על מסעדה של בעלי ושלי. הרבה אנשים באים ואנחנו לא עומדים בקצב ומבשלים מהר. לבסוף כולם אוכלים. האם יש משמעות לחלום כזה זה מסוג החלומות שנחרטים חזק בזיכרון.

תשובה

שלום וברכה

דבר שעוסקים בו כל היום חולמים עליו בלילה, אינני חושב שיש לכך משמעות. וה` יעזור שמיד תהיה הפרנסה מצויה בריוח והמסעדה תהיה תמיד מלאה וכולם יהיו מרוצים.

שבת שלום - בנימין שמואלי