למה אתם ניכנסים לטלויזיה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום. אני ממש עצוב על שהתמסחרתם כמו כולם בסוף. לי בבית אין טלויזיה מסיבת קדושת העניים ומה אתם עושים עכשיו מעודדים אותי לקנות טלווזיה כדי לצפות בהרצאות. חבל חבל חבל.

תשובה

שלום וברכה

אכן כך מאוד עצוב היה אילו התמסחרנו, אבל לא זה מה שקרה. אנחנו פותחים בעזרת השם שידור ערוץ יהדות ביס לא לשם מסחר, הערוץ מופעלת על ידי עמותה, וכך היא לא יכולה לפרסם פרסומות, כך שהערוץ אינו אלא הוצאה אדירה של מליוני דולרים לשנה, ללא הכנסה ישירה, אנחנו בונים רק על תרומות מיהודים טובים שיבינו את הצורך הגדול לפרוץ אל תוך 90% מבתי עם ישראל שיש להם טלויזיה ולהעביר להם את הערכים שעליהם גדלו אבות אבותיהם. חס ושלום, אל תתפתה ליצר הרע להכניס טלויזיה בכדי לצפות בערוץ הידברות. ברור מנשה ישראל