זוגיות

בעיית עור אצל אשתי

  • י"ט תשרי התשפ"א

שאלה

שלום וברכה.
הכרתי לפני שנה בחורה נחמדה דתייה שומרת נגיעה וכו... יצאנו 3 חודשים . שמרנו נגיעה וכו...
אחרי שהתחתנו נוצר סלידה מסויימת מבחינה חיצונית.
מבחינה חיצונית/ אסתטית אני פחות נימשך כלפיה כי לפני הנישואין שמרנו נגיעה ואחרי הנישואין שהגענו לןמצבים אינטימיים אז הגוף פחות מושך אותי...
יש לה בעיות עור... וכל מיני פצעים ונקודות מגעילות שממש לא נעים ... ששאלתי אותה למה היא רוצה לקיים יחסים בחושך אז היא הסבירה לי שיש לה בעיית עור והיא לא רוצה שיראו....
האם מותר לי להתגרש ממנה שהיא לא סיפרה לי שיש לה בעיית עור כרונית? אני לא נימשך אלייה גופנית זה גורם לי בחילה.
תודה.

תשובה

שלום וברכה

יתכן הלכתית שתוכל לגרשה והיא לא תוכל להקפיד עליך. אבל מצווה גדולה לרחם על אשת נעוריך ולנסות יחד איתה למצוא פיתרון לבעיות העור מחד גיסא וללכת קצת לעזרה מקצועית שתשחרר לך את תחושת הגועל מבעית העור (זה אפשרי) ובעז"ה לא תהיה לך בחילה ותימשל אחריה ותחיו בטוב ובניעימים בלי שום מכשול.

בשכר זה תזכה לחיים מאושרים ולבנים צדייקם יפים ואהובים לשמים ולבריות

עלה והצלח,