חלום על מחלה קשה

  • ט' תשרי התשפ"א

שאלה

חלמתי בערב שבת לפנות בוקר שאני חולה במחלה קשה ועלי לעשות טיפולים ח"ו. מה עלי לעשות? תודה רבה

תשובה

שלום רב,

רוב ככל הסיכויים שאין לחלום משמעות כמו רוב ככל החלומות בזמנינו.

ובכל זאת כדי לצאת מכל חשש מומלץ שתאמרי הטבת חלום לפני שלושה אנשים (הנוסח מופיע בסידורים), ועדיף שהם יהיו מדורשי טובתך.

או במקום זה תוכלי לומר רבונו של עולם אני שלך וחלומותי שלך וכו' בזמן ברכת כהנים. ראי את הנוסח בקישור המצ"ב https://www.hidabroot.org/question/275584

ובעז"ה לא יאונה לך כל רע.

גמר חתימה טובה,

הלל מאירס