חגים ומועדי השנה

סגולת אמירת מזמור לדוד ה’ אורי

  • ד' אלול התש"פ

שאלה

שלום וברכה,

שמעתי שיש סגולה להגיד מר"ח אלול עד להושענה רבה הפרק בתהילים כז: "לדוד השם אורי וישעי".
באיזה מקום בתפילה כדאי להגיד אותו (וכמה פעמים), והאם עדיין שייך להתחיל להגיד מהיום?

תודה ותזכו למצוות

תשובה

שלום רב,

מבין שאת נוהגת כמנהג הספרדים, וא"כ לפי מנהגם אומרים מזמור זה בסוף תפילותשחרית ומנחה.

ואם את מתפללת רק תפילה אחת ביום תאמרי מכאן ואילך בסוף אותה תפילה, ובעז"ה יועיל לך.

בברכה,

הלל מאירס