מרכז לימודי יהדות בתל אביב

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום איפה יש מרכז ללימודי יהדות המשלבים רוחניות מיסטיקה קבלה, באיזור המרכז אשמח לדעת

תשובה

שורשים ארגון יהדות המקיים הרצאות במגוון נושאים, סדנאות, חוגי בית, לימוד אישי, מפגשים, חגים ושבתות, חסד - "ואהבת לרעך כמוך" לצמיחה רוחנית מחודשת, במרכז הבעש"ט רח` פאירברג 13 ת"א טלפקס: 5603243-03 אשמח לתת לך מידע על מקומות נוספים אם הדבר יידרש.