חגים ומועדי השנה

שירים בשלושת השבועות

  • כ' תמוז התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב,

לגבי שירים בשלושת השבועות, המוזיקה היא חלק ממני את ההרגשה בתקופות קשות.
בגלל שלושת השבועות אני משתדלת שלא לשמוע אבל כשאני יוצאת להליכה וזה עוזר לי להתרכז במחשבות שלי האם מותר לי לשמוע??
[אני צריכה לציין שאני ישמע את המוזיקה לא בשביל לשמח את עצמי רק כדי לסדר את המחשבות וכו']

תודה רבה מחכה לתשובתכם.

תשובה

שבוע טוב,

את יכולה להקל לשמוע מוזיקה ווקאלית, אך לא מוזיקה בליווי כלי נגינה.

בהצלחה רבה,

הלל מאירס