חברה והשקפה

קורונה הכל בלוף היתכן?

  • ט' תמוז התש"פ

שאלה

שלום רב,
חלק גדול טוענים שהקרונה זה בלוף אחד גדול וזה על מנת להשתלט לנו על הדי אן איי ולדלל את האוכלוסיה, מה שבגדול כל הטיפולים הם המצאה אחת גדולה וכל מה שמכניסים לגוף זה חומרים שהורגים אותנו.

יתכן שנכון יתכן שלא, אנחנו לא יודעים את האמת ולא מסיבה זו פניתי אליכם.
אימי יצאה חיביות לתוצאות,אין לנו איך לבדוק זאת כמובן, סומכים על מילת הרופא, זה אומר שכולנו צריכים לעשות בדיקות כולל סבתא שלי שהיא אישה מבוגרת, אם אכן זה הכל בלוף אחד גדול אנחנו בסכנה במילא, אני לא רוצה לאבד אותם בגלל חומרים מורעלים שמחדירים להם לוורידים, היתכן שבני אדם יחליטו מי יחיה ומי ימות? מה אנחנו יכולים לעשות בנידון מלבד תפילות כמובן?

רק נקודה למחשבה, יותר יהודים נפטרו מזה וגם מהיהודים יותר חרדים, למה? אין תשובה .
אני כבר לא יודעת במה להאמין אני רק רוצה לקוות שאכן לא שולטים עלי.

תשובה

שלום וברכה

אין ספק שנגיף הקורונה קיים ואין ספק שכל הקונספרציות של דילול וכו' הם דברי הבל הזויים.

אבל מה שרואים כעת שהנגיף פחות מסוכן ופחות מדאיג. זה שסבתא נשאית לנגיף לא הופך אותה לחולה ובוודאי לא צריך לחשוש לדברים חמורים. ככל שהיא תהיה שמחה מערכת החיסונית שלה תעבוד טוב יותר והיא תצא מזה מהר ואין לחשוש כלום.

https://www.hidabroot.org/article/1137171

בהצלחה,