זוגיות

שידוכים

  • כ"ו סיון התש"פ

שאלה

ני שלום
אני אני בת 19 וכמה חודשים , חברות שלי מתתנות וזה ואני גם רוצה להיתחתן
אבל ההורים שלי נמצאים במצב כלכלי ממש קשה וזה נראה לי שאבא שלי קצת מדחיק את השידוכים שלי כי הוא מפחד שלא יהיה לו כסף וגם כחה הוא מספיק בחובות גדולים אבל מצד שני הוא אמר לי שלא צריך לחשוב על כסף ואני צריכה להיתחתן וזה אבל זה ממש ניראה שהוא לא רוצה שאני יתחתן עכשיו כי אין לו כסף אבל הוא לא אומר לי בפרוש לא , הוא פשוט דוחה את זה קצת כחה אני מרגישה בכל מקרה...
אשמח לדעת מה עלי לעשות ואיך לנהוג
ייישר כח
ותודה מראש

תשובה

שלום וברכה

תאמרי לאביך שלא ישקול את ענייני הכספים ואת לא דורשת שום דבר מיוחד יותר מהמינימלי ובזכות זה תזכי לשפע גדול. הדבר בדוק שילדים שלא דורשים הרבה מההורים מקבלים שפע מיוחד משמים.