חברה והשקפה

אותיות ויסודות

  • י"א סיון התש"פ

שאלה

לכבוד הרב שליט"א זה נכון שאפשר להעזר באותיות שם האדם בשביל סדר היסודות (וברור שלא להכריע על פי זה) עכשיו ראיתי שהחלוקה הולכת כך: אש:א,ה,ט,מ,פ,ש רוח:ג,ז,כ,ס,ק מים:ד,ח,ל,ע,ר עפר:ב,ו,י ,נ,צ ,ת אבל ראיתי עוד סברה שהאותיות גם קשורות במזלות ושזה ההשפעה הרוחנית בעצם: אש:ג ד,ה ט,כ,ש רוח:א,ז,ל,פ,צ,ר מים:ח,מ,נ,ק,ת עפר:ב,ו,י,ע,פ אז השאלה שלי, איזו סברה יותר רלוונטית להעזר בה לסריקה של היסודות?אם שניהם? ואם כן מה עדיין יותר משפיע? ומה משפיע יותר שם האדם או המזל ? ובמזל עצמו ככל שהוא יותר באמצע החודש ככה ההשפעה יותר חזקה (ביסודות ולא הרובד הרוחני) אז זה יותר רלוונטי לעברי או ללועזי? (הבנתי שהלועזי יותר תואם לגלגל המזלות כי לעברי יש אדר א ואדר ב זה נכון?)
הבנתי גם שיש כש סדרים בעומק וכל אחד לפי שורשו משתייך לסדר מסוים אם אפשר להרחיב יותר בעניין?
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

ראה את סדר האותיות כאן https://www.hidabroot.org/article/183

ראה עוד בהרחבה https://www.hidabroot.org/video/62791

כל דבר משפיע במידת מה ואין הכרעה כמה משפיע כל דבר, יש בזה הרבה חילוקים.