איך אני אמורה לדווח על שעות העבודה מהבית?

  • ט' אייר התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב,

בעקבות המצב, אנשים רבים נאלצים לעבוד מהבית.

רציתי לדעת איך אני אמורה לדווח על השעות? אם אני לוקחת הפסקה של מספר דקות, למשל לשתות או לאכול, לדבר כמה דקות עם הילדים וכו' - האם זה נכלל בשעות העבודה המדווחות?

תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל המעסיקים מבינים את זה, וזה כמו ההפסקות הקטנות שאת לוקחת בעבודה לשיחה עם עובדת נוספת וכדו'. מומלץ לשוח על כך עם המעסיקים, וכך תזכי להיות נקיה לגמרי מכל חשש.

בהצלחה,