אמונה

אשריכם ואשרי חלקכם

  • ד' אייר התש"פ

שאלה

כבודו רק רציתי להגיד תודה עמוקה מתוך הלב על האתר על ההשקעה על הזמן שלא ע"מ לקבל פרס אלא אך ורק לעזור לעוד יהודי ולקרב עוד יהודי לאבינו שבשמים והכל למען שמו באהבה. אשריכם ואשרי חלקכים על זיכוי הרבים. אני נהנה לקרא שאלות באתר ולמרות שלא כולם רלוונטיות לי אך החכמה והפקחות נכרת מכל תשובה. ובעיקר הסבלנות. מה היינו עושים בלעדייכם. מחלקכם יהי חלקי. הלוואי ואזכה לעשות חצי ממעשיכם. חיילכם לאורייתא ותזכו להרבות פעלים ולקרב את הגאולה השלימה במהרה בימינו אמן.

תשובה

תודה רבה רבה על הדברים החמים.

ה' יעזור שנוכל לסייע עוד ועד ויחד נזכה לקדש שם שמים ולהאהיב את שם שמים על הבריות.