זוגיות

בחור שמדבר בפגישה כל הזמן על כסף

  • א' שבט התש"פ

שאלה

אני נפגשת עם בחור כבר חמש פגישות, ויש כמה דברים שמפריעים לי, ברמה הכללית יש התמאה מבחינת סגנון ורמה רוחנית, אבל אני לא מרגישה איזה רצון חזק להיפגש איתו, זאת אומרת שאני לא מתלהבת לקראת פגישה איתו, ואפילו אם יחזיר תשובה שלילית לא יפריע לי, ודבר נוסף שמציק לי ממש הוא שכל הזמן הבחור מדבר על כסף, הוא יושב ולומד ורוצה שאשתו תהיה עם קריירה ועבודה מכובדת שמכניסה משכורת נכבת, כל הזמן הוא אומר שאח שלו מסכן כי אין לו כסף ואומר שגיסתו היא גננת שזה לא ממש נקרא עבודה לדעתו כי היום כולם גננות או מורות, הוא אומר שגדול גיסתו לא עשתה כלום עם החיים שלה, ועוד כאלה משפטים שמפריעים לי נורא, אשמח לדעת אם זה משהו שאמור להפריע או לא

תשובה

שלום וברכה

על פניו התנהגותו  אמורה להפריע מאוד ולהדליק נורה אדומה מהבהבת. אם את לא תוכלי לעבוד עקב היריון לידה או כל סיבה אחרת לא תהיי שווה כלום בעיניו כנראה.

אם יש לך אפשרות, תתייעצי עם עוד מישהו/מישהי לפני שאת שוללת סופית.

בברכת מציאת זיווג הגון מהרה,