אמונה

סימן מה’

  • ב' טבת התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב, לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים לא קלה בדרך לעבודה, יומיים אחרי התאונה הייתי אמורה להתחיל תפקיד חדש, חוזה חדש באותו מקום עבודה... אחרי התאוששות והשתקמות התחלתי להרגיש שזה היה לטובתי וזה הסימן שלי מהשם בעצם לא להישאר במקום העבודה הזה וככה אני מאמינה שכביכול זה לא המקום שלי... לצערי אני עדיין לא עובדת וקצת קשה לי למצוא עבודה ולפני כמה ימים קיבלתי שיחה מאותו מקום עבודה והציעו לי לחזור לתפקיד חדש, משכורת טובה ותנאים טובים והכל כביכול מצוין ומתאים. אני לא יודעת מה לעשות לקבל את ההצעה או לסרב לה(בגלל האמונה הזאת שזה היה סימן מהקדוש ברוך הוא), מצד אחד זו חוויה מתקנת ובאמת שהיה לי ממש טוב במקום הזה אבל מצד שני אולי אני לא צריכה להיות שם.. בבקשה תעזור לי אני ממש לא יןדעץ מה לעשות.

תשובה

שלום וברכה

לקבל את העבודה ולקבל את זה כסימן שכעת זה כבר מתאים לך. הקב"ה דחה את זה בזמנו אבל לא מוכרח שזה לא טוב לך בכלל.

בהצלחה רבה,