אמונה

עצה לרפואה

  • ל' חשון התש"פ

שאלה

שלום כבוד הרב!
יש לי שאלה לגבי המצב בריאותי שלי והרופא מישפחה אמר לי שאשאל רב בנושא בריאותי שלי
יש לי אגזמה על האצבעות שלי מי שנים והטיפול לא יתראפה רק חלקית!
שאלה שלי יעדוע שמה שקורה פה למטה זה מה שאנחנו עושים טוב או רע בחיים שלנו...
אני חושבת שיש פיתרון מי למלה אבל רק כבוד הרב יכול להמליץ לי התפילה או מה אני צריכה לתקנ בי !
תודה על התשובה מראש כבוד הרב!

תשובה

שלום וברכה

איננו יכולים לדעת מה טעם נגזר עליך דבר זה.

אבל כאשר האדם מקבל עליו התחזקות בדבר שקשה לו מאוד כל אחד ואחת לפי עניינם הרי שקבלה כזו כוחה גדול מאוד לרפא כל מחלה וכל צרה ולכן יש לך להתבונן מה הדבר שאת יכולה לקבל על עצמך למען שמו יתברך דבר שהוא קשה עבורך. אינני מכירך, אבל אם את הולכת בצניעות בדרגה שפחותה מההלכה קבלי על עצמך צניעות מוחלטת או כיסוי ראש או בענייני שבת או כל דבר שאת יודעת בעצמך לפי מצבך, זכות זו תעמוד לך בוודאי להירפא לגמרי.

בברכת רפואה שלימה ובריאות איתנה,